piektdiena, 2012. gada 15. jūnijs

VAS "Latvijas Pasts" sinočki

Valsts akciju sabiedrība "Latvijas Pasts".

Jācer, ka tas radinieks, kurš ielika savu sinočku vai dočku par VAS "Latvijas Pasts" tviter konta "pārvaldnieku" par to saņem arī kādas piemaksas. https://twitter.com/#!/latvijas_pasts
Jācer, ka valsts pietiekami maksā Instagram vai ir pietiekami investējusi, lai izmantotu tikai šo pakalpojumu.
Jācer, ka Latvijas valstij, tas ir izdevīgi.
Jācer, ka VAS "Latvijas Pasts" nepārkāpj Latvijas Republikas Satversmes "91. Visi cilvēki Latvijā ir vienlīdzīgi likuma un tiesas priekšā. Cilvēka tiesības tiek īstenotas bez jebkādas diskriminācijas."
Jācer, ka VAS "Latvijas Pasts" vienlīdzīgi visus iedzīvotājus nodrošina ar mobilo telefonu ierīcēm, kas spēj darboties ar Instagram.
Jācer, ka www.nosutipastkarti.lv mājaslapas drošība arī tiek uzticēta kādam radiniekam.
Jācer, ka šis sīkums tā arī paliks bez ievērības.
Jācer, ka VAS "Latvijas Pasts" turpmāk arī veidos līdzīgus sūdus, kā www.nosutipastkarti.lv un par to kāds saņems ļoti labu atalgojumu.
Jācer, ka VAS "Latvijas Pasts" finanšu pārskatā būs redzamas www.nosutipastkarti.lv izmaksas, lai priecētu un priecinātu nodokļu maksātāju sirdis.
Jācer, ka arī Valsts kontrolei būs pieejams tik ļoti populārais un iecienītais Iphone, Ipad vai kāds dārgs mobilais telefons ar kuru, jācer, VAS "Latvijas Pasts" nodrošināja lielāko Latvijas valsts iedzīvotāju daļu, lai būtu iespējams lietot Instagram. Kā zināms, tad "mirstīgajiem" Instagram normālā veidā nav pieejams. Protams, jācer, ka Instagram ir bezmaksas programma.
Jācer, ka vismaz Canon kaut ko līdzēja ar saviem sinočkiem.




http://pastebin.ca/2161520
55096709492717636121451351252114844380

3 komentāri:

  1. jā šitā huyņa man arī nedaudz iepisa pa nerviem. Tik jēli

    AtbildētDzēst
  2. Ko var murgot - normāls komerciāls pasākums. Pasts grib sev Twitter sekotājus un uztaisa akciju. Kāpēc neviens nebļauj kad Samsung Latvia dara kaut ko līdzīgu vai vēl kāds? Jā, pasts ir VAS, bet tas tik un tā ir komerciāls pasākums. Un personalizētas pastkartes izveide nu noteikti neietilpst obligāti nodrošināmo pakalpojumu sarakstā.

    AtbildētDzēst

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.