ceturtdiena, 2010. gada 2. decembris

Lattelecom interneta TV – lattelecom.tv

Lattelecom ir izveidojis jaunu un interesantu produktu – Lattelecom interneta TV.

Pagaidām tikai ar ielūgumiem.



Līdz 2011.gada 2.janvārim varēs bez maksas internetā skatīties 15 TV kanālus (skaits un sastāvs var mainīties) un par nelielu samaksu arī populāras filmas.

Dažas bildes:



Tālāk citāts no http://www.lattelecom.tv/iepazisanas_ture

Kas ir pieejams un kas vēl top

Lattelecom interneta TV ir pieejami divi pakalpojumi - Filmas un TV tiešraide. Kā viens tā otrs ir pieejams divās kvalitātēs - augstā kvalitāte (HQ) un zemā kvalitāte (LQ). HQ režīmā ir nepieciešams, lai minimālais garantētais interneta pieslēguma ātrums būtu vismaz 2.5Mbps, bet LQ vismaz 1Mbps.

TV tiešraide tiek nodrošināta vienā valodā.

Atsevišķas filmas ir pieejamas vairākās valodās. Valodu pārslēgs ir redzams Flash Player loga augšējā labajā stūrī un apzīmēts ar diviem burtiem - LV, EN vai RU.

Šis projekts tiek izstrādāts vairākās kārtās un šī ir projekta 1.kārta, kurai ir pabeigta izstrāde un uzsākti noslēguma testi. Noslēguma testos tiek pārbaudīta pakalpojuma pamata funkcionalitāte - skatīties TV tiešraidi un filmas.

Lai veiksmīgi virzītos uz mērķi un ievērotu termiņus, tiek palaista projekta 1.kārta, kurā ietilpst tikai minimālā pakalpojuma funkcionalitāte. Projekta nākamajās kārtās tiks iekļautas visas tās lietas par kurām jūs iedomājāties, kā arī tās, ko varbūt neiedomājāties. Bet par to, kas šobrīd nav pieejams, bet būs pieejams nākamajās kārtās, var lasīt sadaļā Par projektu.

Kā šos pakalpojumus var lietot

Izmantot šos pakalpojumus var jebkurš lietotājs, kurš ir autorizējies ar Mans Lattelecom lietotājvārdu un paroli. Ja esi aizmirsis savu paroli, tad to var atjaunot, bet, ja neesi vēl reģistrējies, tad pāris minūšu laikā to vēl var paspēt izdarīt un piereģistrēties Mans Lattelecom.

TV tiešraide ir pieejama uzreiz bez jebkādiem ierobežojumiem - spied un skaties.

Lai skatītos Filmas, būs nepieciešams katru filmu atsevišķi nopirkt. Nerēķināties par filmu var ar jebkuru norēķinu karti, kas nodrošina norēķinus latos. Nopirktā filma būs pieejama no pirkuma brīža līdz nākamās dienas beigām 23:59. Tātad filmas visizdevīgāk ir pirkt, piemēram, sestdienas rītā, jo tad filma būs pieejama līdz svētdienas vakaram. Vismaz uz testa periodu tā būs kādu laiku. Iespējams, ka vēlāk filmas būs pieejamas tikai uz 24h, jo satura piegādātājiem ir savi noteikumi.

Kādas ir tehniskās prasības

Principā, ja vari izlasīt šo tekstu, tad visticamāk, ka būtiskākās lietas jau ir pieejamas. Ja neredzi filmu, tad noteikti redzēsi paziņojumu ar iemeslu.

Lai izmantotu jebkuru Lattelecom interneta TV pakalpojumu būs nepieciešams sekojošais:
  1. Dators
  2. Interneta pieslēgums Latvijā ar garantēto ātrumu virs 1Mbps (Piemēram, vājākais ekonomiskais Lattelecom Mājas DSL pieslēgums nodrošina 2Mbps ātrumu, kas ir pilnīgi pietiekošs)
  3. Adobe Flash Player 10.1.x vai jaunāka versija (ja rāda paziņojumu, ka ir nepieciešama jaunāka Adobe Flash Player versija, tad jāpalūdz, lai administratori to uzinstalē, norādot pieteikuma formā, ka ir nepieciešama "jaunākā Flash versija")

Būtiskākā prasība ir vēlme baudīt TV saturu internetā. :)

Kur meklēt palīdzību

Biežāk uzdotie jautājumi un cita veida informāciju var meklēt palīdzības lapā.
55096709492717636127512296278104600767

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.