sestdiena, 2007. gada 17. februāris

Ķēdīgās

Vācam parakstus, lai draugiem.lv neslēgtu! Uzspļauj citām ķēdes vēstulēm, šie nav nekādi joki, pārsūti tālāk visiem saviem druagiem!
ceram uz jūsu atbalstu!

Sākot ar pirmdienu, 3. aprīli, tiks aizvērta viena no visapmeklētākajām interneta vietnēm Latvijā - draugiem.lv. Šī šokējošā ziņa šodien pienāca no ļoti uzticamas personas draugiem.lv administrācijā. Aizvēršana tiks notušēta kā hakeru uzbrukums, tiks paziņots, ka hakeri iznīcinājuši gan visu lapu, gan visas rezerves kopijas, kas dīvainā kārtā tika glabātas uz tiem pašiem serveriemn, tādejādi atkārtotu atvēršanu kavēs draugiem.lv atkalizveidošana, lai gan patiesībā notikumu gaita vēsta pavisam ko citu - kāds zemu stāvošs draugiem.lv darbinieks Lauris L. nokļuvis nesaskaņās ar Apollo prezidentu, jo piedzēries un publiski pazemojis Apollo prezidenta meitu kādā privātā ballītē, nosaukdams to par "govi" un "slampu tāpēc Apollo prezidents nolēmis atriebjoties likvidēt draugiem.lv, izbeidzot jebkādu sadarbību. Tā kā pagaidām nav neviena ISP, kas spētu tik apjomīgu projektu veiksmīgi pavilkt, draugiem.lv tiks slēgti uz nenoteiktu laiku, līdz tiks atrisinātas nesaskaņas ar Apollo vai atrasts cits ISP.

5509670949271763612189514934374539337

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.