pirmdiena, 2014. gada 6. janvāris

Crysis 3 spēles nebeidzamās munīcijas hackings

Kad ziemas brīvdienas ir garas un bez sniega. Kad eiroputra ārā. Daži tikmēr pamanās uz datora uzinstalēt Windows un iziet (Spēlēt un izspēlēt visus līmeņus līdz galam. Uzvarēt bosu!) Crysis 2 un Crysis 3 spēles.

Zemāk nebūs spēļu apskati, bet būs viens spridzīgs veids, kā piemānīt Crysis 3 spēli un spēlē ilgāk palikt dzīvam.

Varbūt kādam noder.

Īsāk sakot, ar speciālu programmu tiks nolasītas palaistas Crysis 3 spēles atmiņas daļas un tās izmainītas tā, lai spēlētāja ieročiem netrūktu munīcijas.

Tālāk seko izklāsts pa punktiem, kas būtu jādara, lai to panāktu. Arī ekrānbildes.

1. Lejupielādē un uzinstalē Cheat Engine. Kas ir Cheat Engine vikipēdijā: http://en.wikipedia.org/wiki/Cheat_Engine

2. Palaid Cheat Engine.

3. Palaid Crysis 3.

4. Sāc spēles līmeni.

5. Ar ALT + TAB taustiņiem pārslēdzies uz Cheat Engine. Ar ALT + TAB vispār var ērti pārslēgties starp palaistām programmām.

6. Klikšķini uz mazā datoriņa ikonas Cheat Engine kreisajā augšējā stūrī un izvēlies Crysis 3 programmas atmiņas procesu (parasti kautkass-Crysis3.exe)
Cheat Engine
Cheat Engine


7. Pārslēdzies atpakaļ uz Crysis 3 spēli un izvēlies (paņem) ieroci, kuram gribi uzlikt nebeidzamu, bezgalīgu munīcijas daudzumu.

8. Iegaumē ieroča munīcijas esošo daudzumu. Var izšaut līdz kādam nestandarta skaitlim, piemēram, 19.
Crysis 3


9. Pārslēdzies uz Cheat Engine. Ieraksti Cheat Engine “Value” lauciņā munīcijas daudzuma skaitli un tad klikšķini “First Scan”.
Cheat Engine


10. Pārslēdzies atpakaļ uz Crysis 3 spēli un izšauj kārtu. Iegaumē jauno skaitli. Piemēram, 16.


11. Atpakaļ uz Cheat Engine. “Value” lauciņā nomaini iepriekšējo skaitli uz jauno (19 uz 16) un klikšķini “Next Scan”.
Cheat Engine


12. Tagad sarakstā pa kreisi vērtībām būtu jābūt pamanāmām, lai izvēlētos pareizo ieraksta rindiņu. “Value” un “Previous” būs vērtības pirms (19) un pēc kārtas izšaušanas (16).
 Ja nevar atrast, tad mēģini vēl izšaut (13). Grūtāk atrast, piemēram, granātmetējam ar 4 lādiņiem. Bet nav tik briesmīgi, kā izskatās. Piešaujas.
Cheat Engine


14. Kad ir atrasta pareizā ieraksta rindiņa, vērtība, divreiz noklikšķini uz tās. Ierakstam jāparādās Cheat Engine apakšējā logā (“Value” vērtība bija 13. Kaut kā bildi uztaisīju pēc tam, kad nomainīju vērtību uz 9999).
Cheat Engine


15. Tad Cheat Engine apakšējā logā dubultklikšķis uz skaitļa zem “Value”. Vai labais peles klikšķis “Change Record”, “Value”.
Cheat Engine


16. “Value” nomaini uz 9999. Skaitlis nav mistisks kods, bet munīcijas daudzums. Pietiek, ja ieraksta skaitli, kas ir lielāks par ieroča ar pilnām aptverēm iespējamo lielāko munīcijas daudzumu. Ja šis daudzums, izlabojot to ar Cheat Engine, tiek pārsniegts, tad ieroča munīcijas uzskaite iestrēgst. Skaitli 9999 izvēlējos, lai vieglāk orientēties.

17. Tagad Crysis 3 spēlē ieroča munīcijas daudzums kļūst nebeidzams. Vienu reizi vajag izšaut, lai nomainītos cipariņi (Pirmajā attēlā skatīt ieroča mūnīcijas daudzumu labajā pusē. 24 un iestrēgušais skaitlis).



18. Cheat Engine mūsu izvēlētās rindiņas vērtība paliek nemainīga -- 9999. Ieķeksē mazo laukumiņu zem virsraksta “Active”.
Cheat Engine


19. Tagad tavam spēles ierocim ir neierobežota munīcija un nav jāpārlādē.

20. To var izdarīt arī ar jebkuru citu ieroci. Var vairākus reizē.





21. Lieta ir nestabila un sākot jaunu spēli, pārlādējot līmeņus var pazust, bet pārsvarā paliek. Ja pazūd, tad jāatkārto iepriekš minētās darbības. Var saglabāt Cheat Engine rezultātus.

Var rakstīt arī CT skriptus (Kas ne visiem un vienmēr darbojas, bet tomēr):
Cheat Engine :: View topic - Crysis 3 [+ 9] Including 2 Bypass Methods
Cheat Engine :: View topic - Crysis 2 (UPDATED)

Bez čītiem apniksi desmitiem reižu nomirīt, lai pieveiktu kādu no spēles bosiem.

Kāds boss:


Varu arī uzrakstīt, kā novākt pēdējo bosu :)
55096709492717636122601542403360505236

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.