svētdiena, 2013. gada 24. novembris

Tikmēr Hipsterlandē

Nesanācu

Neaizmirsti, ja tev ir šalle! Šis ir svarīgi visiem tiem, kas ir garā pirmklasīgi un nevainojami ģēnijmākslinieki, augstākas raudzes profesionāļi. Profesionāļi, kas guvuši koledžas izglītību Antarktīdā, Arktikā vai Novaja Zemļa.

Šī gada nogalē norisināsies nozīmīgi publiskās ziedošanas akti.

Grandiozākais būs “Savāksim barības granulas Klusā okeāna zivīm, kas cieš no haizivju apdraudējumiem — Zelta Zivs”. Noslēguma balle būs klubā “Šķidrais” ar lielāko ziedotāju intervijām “HTV 1” televīzijā un ikdiennieka žurnālā  “Lauks Rīgai”. Būs arī veicināšanas balvas no kaktu žurnāla “MIR” — Ape pirkstiņbaterijas.

Otrs YOLO ziedošanas pasākums būs ar nosaukumu “Augu minerālā maltīte” — intelektuālHipsteru publiskais šķidrumu ziedošanas akts Austrālijā slāpstošajiem kaktusiem. Ģenerālsponsors — A/S “Kakāt ir neintelektuāli” un SIA “Plebeji neesam mēs”.

Abos pasākumos pret ziedojumiem tiks izsniegtas arī indulgences. Antikristiem ieeja brīva. Ateistiem bez maksas. Ar valsts aģentūrām saistītiem — 3,51.

Arī hipsteri vairs neklusēs! Turam kameras ieslēgtas! Bezatbildība ir mūsu karogs!
55096709492717636127145254179686170155

4 komentāri:

  1. Tu esi kretīns. Veiksmi!

    AtbildētDzēst
  2. O, Winvalīdi arī ir pārstāvēti.

    Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows Phone 8.0; Trident/6.0; IEMobile/10.0; ARM; Touch; NOKIA; Lumia 820)

    AtbildētDzēst
  3. Pidari, tfu atvainojiet, hipsteri ar winmobīlēm vazājas apkārt? Tas ir kas jauns.

    AtbildētDzēst
  4. Eu, piedodiet, bet bērna humors. :)

    AtbildētDzēst

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.