trešdiena, 2012. gada 21. novembris

Anonymous Latvija: MĒS ESAM VAIRĀK KĀ ARMIJA


Saite uz video: http://youtu.be/F84W1PBs_vE?hd=1

Teksta citāts:

Latvijas valsti dibināja vienreiz: pirms deviņdesmit četriem gadiem. To laupīja vismaz piecreiz - tūkstoš deviņi simti četrdesmitajā, četrdesmit pirmajā, četrdesmit piektajā, deviņdesmitajā un divi tūkstoši ceturtajā gadā, kad Latviju iemānīja Eiropas savienības slazdā.

Valdošais režīms mums dod zīmi, ka Latviju tās tautai nolaupīs vēl vismaz divas reizes. Valsts prezidents izsludinās likuma grozījumus "Par tautas nobalsošanu", kuri noteiks, ka referendumu varēs ierosināt tikai tad, ja būs savākti simts piecdesmit četri tūkstoši parakstu. Tā ir atklāta un totalitāra režīma nostāšanās pret tautas gribu.

Centrālā vēlēšanu komisija atteicās izsludināt parakstu vākšanas otro posmu referenduma ierosināšanai par pilsonības piešķiršanu nepilsoņiem. Tas nozīmē, ka 300 tūkstošu valsts iedzīvotāju intereses valdošais režīms turpinās ignorēt. Šāda situācija jau tā sašķelto sabiedrību sašķels vēl vairāk. Režīma ignorances rezultātā tiek dibināts Nepilsoņu kongress. Laikā, kad valsts glābšanai vajadzīga visu Latvijas latviešu un nelatviešu apvienošanās, režīms dara visu, lai tas nenotiku.

Pilnīga Latvijas pamatnācijas pašapziņas sagrāve nolemta dienā, kad tiks anulēts pēdējais praktiski lietojamais valsts identitātes simbols - lats.

Divdesmit divu gadu laikā Latvija zaudējusi pusmiljonu iedzīvotāju, iznīcināti pieci simti ciematu, izpostīta lauksaimniecība, zvejsaimniecība, ražošana, infrastruktūra. Katastrofālos apmēros tiek izgāzti, uz ārzemēm pārdoti Latvijas meži. Astoņdesmit procenti Latvijas zemes pieder ārzemju investoriem. Izmantojot globālo naudas viltotāju sistēmu, komercbankas Latvijas iedzīvotājiem atņēmušas tūkstošiem lauku sētu, saimniecību, namu un dzīvokļu. Degradēta Latvijas zinātne, izglītības, medicīnas un sociālās aprūpes sistēma. Perversa un necilvēcīga liberālisma neitralizēta tautas morāle, cilvēcība. Jauniešus jau skolās radina pie izlaidības un pretdabiskas seksualitātes. Valsts šo ideoloģiju jau piedāvā bērnudārziem.

Izmantojot ekonomisko apstākļu radīto postu valstī, bāriņtiesu policejiskā sistēma veic bērnu izlaupīšanu no ģimenēm, teroru pret nabadzības, bezdarba pazemotajiem vecākiem. Atņemtos bērnus bāriņtiesas iztirgo ārzemniekiem.

Latvijā divdesmit divus gadus valda valsts un tautas aukstasinīgi un apzināti iznīcinātāji. Prezidenti, visu sasaukumu deputāti apliecinājuši, ka ignorē Satversmi, civillikumu, krimināllikumu, likumu par Latvijas banku, kredītiestāžu likumu. Valsts varu tautai nolaupījušie divas dekādes darbojušies tikai savu privāto un partejisko sponsoru interesēs. Satversmē paredzētā suverēnā vara divdesmit divu gadu laikā tautai nav piederējusi nekad. Briseles, Starptautiskā valūtas fonda un citu starptautisku institūciju direktīvas Latvijā valdošajam režīmam vienmēr ir svarīgākas par savas valsts un tautas interesēm. Pat Latvijas bruņotie spēki bez tautas atbalsta iesaistīti citu valstu okupēšanas starptautiskajās misijās. Tas viss pierāda, ka Latvija nav neatkarīga valsts.

Latvijā nav neviena politiska spēka, kas spētu mainīt necilvēcīgo sistēmu un par genocīdam pielīdzināmajiem noziegumiem saukt pie kriminālatbildības vainīgās amatpersonas - gan pie varas bijušās, gan pie varas esošās.

Situāciju valstī varam mainīt tikai mēs paši un tikai visi kopā. Nav respektējams un atbalstāms neviens pie varas bijušais un esošais politiskais spēks. Vienīgā varas alternatīva ir visas Latvijas tautas vara, vienota visas tautas kustība, bez korumpētiem līderiem, bez varas uzpircējiem.

Lai cik varenas nebūtu valdošās varas bruņotās struktūras, mūsu ierocis - visu Latvijas iedzīvotāju vienota un nevardarbīga pretošanās vienmēr būs varenāks. To izmantot mums ļauj esošā likumdošana.

Mostas visa vēl cilvēcību nepazaudējusī pasaule. Simtiem miljonu cilvēku pasaules valstīs iziet ielās, lai paustu savu nostāju pret visiem ekonomiku un morāli graujošajiem necilvēcīgajiem režīmiem. Arī mums Latvijā ir jāpamostas.

Visus mūs nevar uzvarēt. Visi kopā mēs esam vairāk, kā armija. Mūsējie ir visu profesiju pārstāvji, arī bērni, jaunieši, pensionāri, bezdarbnieki, ekonomiskajā trimdā izdzītie. Mūsējie ir visi, kas grib mosties un apvienoties cīņai par savas Tēvzemes glābšanu un tautas varas atjaunošanu.

To nolaupījušie lai zina: mēs neaizmirstam, mēs nepiedodam. Jo mums piedošanu nelūdz.

Mēs mostamies. Mēs apvienojamies. Mēs nākam. Gaidiet mūs.

20.11.2012


Twitterī: https://twitter.com/Anonymous_Riga
Es nezinu vai feiks, bet nu tā viš i.
Vai tāds Anonymous Latvija vispār pastāv? Vai kāds vienkārši troļļo?

55096709492717636124529287087499017581

3 komentāri:

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.