piektdiena, 2011. gada 16. decembris

kompromat.lv cauri?

Lai tik ātri nenogrimtu portālu dzīlēs, pieminēsim divus dažus rakstus par


ainc: Apollo - Ziņas: Policija Ušakova elektroniskā pasta noplūdes lietā aiztur portāla žurnālistu
cvai: TVNET :: Kriminālziņas - Ušakova e-pasta lietā aiztur "kompromat.lv" žurnālistu Jākobsonu
drai: ir - Policija Ušakova e-pasta noplūdes lietā aiztur žurnālistu

Nocitēsim TVNET:

Valsts policija ceturtdien veikusi kratīšanu portāla "kompromat.lv" žurnālista Leonīda Jākobsona dzīvesvietā un pagaidām viņu līdz divām diennaktīm aizturējusi. To aģentūrai BNS apstiprināja viņa advokāts Andris Baumanis.

Un tad nocitēsim vienu komentāru no tā paša TVNET raksta:

edmunds@**.** Pirms * stundām un ** min

Jautājums: Kam jānotiek, lai jūsu darba vietā, jūs nebrīdinot, ierastos ļaudis melnās maskās un ar veseri izgaaztu durvis?

Atbilde: jums japāriet celš šīs valsts, vai pat tikai pilsētas, varenajiem. Un pat ne pašam kas sevišķs ir jāizdara, bet pietiek, ja jūs, piemēram, uzturat mājas lapu, kura ir varenajiem nepatīkama.

Šodien ap pusdienas laiku triecienbrigāde maskās, kuras darbības tika pieprasījis Nauris Liepiņs, VP GKPP ENAP 4. nodaļas izmeklētājs, un akceptējis tiesnesis R. Silakalns, uzlauza internet hosting pakalpojumu sniedzēja durvis un savāca 3 datorus. Viņu atstātais kratīšanas protokols ir nesalasāms tādēļ diemžēl kratītāju paņemto mantu saraksts nav saprotams.

Šīs darbības notika neskatoties uz to, ka es, Edmunds Zālīte, kompromat.lv un citu interneta serveru darbības nodrošinātājs, labprātīgi kontaktējos ar policiju, nekur neslēpos, un biju pieejams.

Pašlaik nodarbojos ar policijas patvaļas seku likvidēšanu un serveru darbības atjaunošanu, turpinaajums rakstam un bildes būs vēlāk.

Skrīnšotingz:


Citāts no IR.lv komentāriem:

Edmunds Zālīte viss ok, texts ir maneejais.

varu papildinaat:
policija savaaca ne tikai kompromat.lv serveri bet arii backup serveri kur glabaajaas rezerves kopijas, jaadomaa ka ceriibaa ka lapu nebus iespeejams atjaunot. vinjiem par sarugtinaajumu lapu sonakt atjaunosim un gaidiisim naakoso policijas uzbrukumu vaarda un preses briiviibai.

starp citu - inspektors bebris kursh vadija omoniesu uzbrukumu ir tas pats par kuru kompromat.lv jau raxtiija sakaraa ar inspektora bebra draudiem kompromat zurnalistam Jekabsonam.

mani parsteidz, kaut gan varbuut arii nee, kaa tas ir iespeejams ka izmekleesanu vada ieintereseetaa persona?

inspektors bebris bija tas kursh vakar it kaa hakeru uzbrukuma lietaa izprasiija no manis kaa no liecinieka informaaciju par backup serveri un meeginaaja arii uzzinaat paroles, un inspektors bebris arii bija tas kursh soriit usakova lietaa savaaca kompromat.lv serveri un backup serveri.

Skrīnšotingz number cvai:



Papildināju tekstu 00:53. Nezinu, kā tur tālāk bus. Var gadīties, ka vēl kas papildināms, bet var gadīties, ka staļinieši liek izņemt šo ierakstu :/

Pagaidām - Das EOF
55096709492717636127647953374089267167

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.