pirmdiena, 2014. gada 21. jūlijs

TVNET datu manipulētāji

Interneta aptaujas ir neuzticamas!

Daži ziņu portāli, tādi, kā TVNET un žurnālisti nav aizmirsuši, ka ar cilvēku nāvēm tie var nopelnīt papildus banneru klikšķus.
Latviešu un krievu sakūdīšana portālam TVNET, iespējams, nav sveša.

Kādēļ gan neielikt rus.tvnet.lv "aptauju" “Твоя версия падения Boeing 777” ?
Pseidoaptauja

Lasītājs komentēs, ārdīsies. Lasītāja uzmanība, mēģinot trāpīt pa pārlūkprogrammā redzamās "aptaujas" mini podziņām, krīt un, re, trāpa arī pa kādu reklāmas banneri.
TVNET vadība priecīga, zīmē poveirpointoz augšupejošus grafikus un bultas, bet cilvēki turpinās balsot neeksistējošās aptaujās.

Taču šeit man kārtējo reizi savā blogā jāatgādina, ka tā saucamās tvnet.lv aptaujas nav patiesas, jo ir manipulējamas.
Acīmredzot, tvnet.lv tā tas ir paredzēts un gadiem nekas labots netiks, jo vainīgs tik un tā izrādīsies lietotājs, nevis TVNET īpašnieki.

Es nezinu, kurā brīdī TVNET atslēdz iespēju "nobalsot" savās apšaubāmajās interneta "aptaujās", bet es zinu, ko tagad latviešu lasītājs domās, par 73% rus.tvnet.lv auditoriju.
Internets visu saglabā

Un interneta lietotāji akli tic, ka jebkura forma ar HTML birkām FORM un INPUT, un uzzīmēta kā aptauja, arī ir aptauja, un uzklikšķinot uz kaut kādas podziņas savā interneta pārlūkprogrammā, lietotājs par kaut ko patiesi ir nobalsojis.

Nē, interneta aptaujas ir apšaubāmas. Sevišķi tādas, kādas lieto TVNET, kur nav nodrošināta mūsdienīga aizsardzība pret ārējām (lietotājs var nobalsot vairākas reizes par vienu un to pašu - Kukibalsojumi u.tml.) un iekšējām (pašas TVNET administrācijas, programmētāju u.tml.) manipulācijām ar datiem.

Es ceru, ka interneta lietotāji arvien mazāk ticēs šādām interneta "aptaujām", kuras nav aizsargātas pret ārējām un iekšējām datu manipulācijām ar "aptauju" datiem.

Pēdējo četru rus.tvnet.lv "aptauju" aktivitāte parāda, ka lasītājiem pēkšņi sāka megainteresēt piedalīties aptaujās par Ukrainu:
Pseidoaptauja Pseidoaptauja Pseidoaptauja Pseidoaptauja

Vēl par šo tēmu: ► Karsta Dzelzs Laika Terminālis: aptaujas
5509670949271763612992402530385660068

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Jūsu komentārs tiks nosūtīts mājas lapas administratoram, līdz apstiprināšanai tas var nebūt pieejams šī bloga publiskajā daļā.